Nyheder

Strukturen og princippet for solcampinglys

Hvad er et solcellecampinglys

Solcellecampinglys, som navnet antyder, er campinglys, der har et solenergisystem og kan oplades af solenergi.Nu er der mange campinglys, der holder længe, ​​ogalmindelige campinglyskan ikke give for lang batterilevetid, så der er opfindelsen af ​​solcellecampinglys.Denne form for campinglys kan oplades af solenergi, hvilket er meget praktisk.Den kan ikke kun bruges til camping, men også til natfiskeri, bilvedligeholdelse, garager osv.

Tdet strukturelle princip for solcellecampinglys

1. Strukturen af ​​sol camping lys

Solcellecampinglys er sammensat af solcellebatterikomponenter, LED-lyskilder, solcellecontrollere og batterier.Batterikomponenterne er generelt lavet af polysilicium, og LED-lampeholderne er generelt lavet af super lyse LED-perler.Lysstyring anti-omvendt forbindelsesbeskyttelse, batteriet bruger generelt et miljøvenligt vedligeholdelsesfrit bly-syrebatteri.Campinglampe lampe skal materiale er generelt lavet af miljøvenlig ABS plast og PC plast gennemsigtigt dæksel.

2. Princippet om sol campinglys

Princippet for solcellecampinglyssystemet er enkelt.Når solpanelet registrerer sollys i løbet af dagen, slukker det automatisk lyset og går i opladningstilstand.Når natten falder på, og solpanelet ikke mærker sollys, går det automatisk i batteriafladningstilstand og tænder lyset.

3.solar camping lys let for ose

Solar camping lys er en slags udendørs lys, generelt hovedsageligt brugt i camping, dette er en megetnyttigt campinglys.

Sammenlignet med almindelige campinglys kan solcampinglys oplades af solenergi ved at bruge naturlige lyskilder i naturen, hvilket reducerer strømforbruget, energibesparelsen og miljøbeskyttelsen og kan give længere batterilevetid.Mange solcellecampinglys har også en smart controller, som automatisk kan justere lysstyrken på campinglygterne efter den naturlige lysstyrke, hvilket kan siges at være meget nemt at bruge.

Solcellecampinglys har selvfølgelig også en ulempe, det vil sige, at deres pris vil være højere end almindelige campinglys.

MT-L034_02


Post tid: Mar-28-2023