Nyheder

Klassificering af solenergi

Enkelt krystal silicium solpanel

Den fotoelektriske konverteringseffektivitet af monokrystallinske siliciumsolpaneler er omkring 15%, hvor den højeste når 24%, hvilket er den højeste blandt alle slags solpaneler.Produktionsomkostningerne er dog meget høje, så det er ikke udbredt og universelt brugt.Fordi det monokrystallinske silicium generelt er indkapslet af hærdet glas og vandtæt harpiks, er det robust og holdbart med en levetid på op til 15 år og op til 25 år.

Polykrystallinske solpaneler

Produktionsprocessen for polysilicium solpaneler ligner den for monokrystallinske silicium solpaneler, men den fotoelektriske konvertering effektivitet af polysilicium solpaneler er reduceret meget, og dens fotoelektriske konvertering effektivitet er omkring 12% (verdens højeste effektivitet polysilicium solpaneler med 14,8 % effektivitet opført af Sharp i Japan den 1. juli 2004).nyheder_img201Med hensyn til produktionsomkostninger er det billigere end det monokrystallinske siliciumsolpanel, materialet er enkelt at fremstille, hvilket sparer strømforbrug, og de samlede produktionsomkostninger er lave, så det er blevet udviklet i et stort antal.Derudover er levetiden for polysiliciumsolpaneler kortere end for monokrystallinske.Med hensyn til ydeevne og omkostninger er monokrystallinske silicium solpaneler lidt bedre.

Amorfe silicium solpaneler

Amorft silicium solpanel er en ny type tyndfilm solpanel, der dukkede op i 1976. Det er helt anderledes end produktionsmetoden for monokrystallinsk silicium og polykrystallinsk silicium solpanel.Den teknologiske proces er meget forenklet, og siliciummaterialeforbruget er mindre, og strømforbruget er lavere.Imidlertid er hovedproblemet med amorfe silicium solpaneler, at den fotoelektriske konverteringseffektivitet er lav, det internationale avancerede niveau er omkring 10%, og det er ikke stabilt nok.Med forlængelsen af ​​tiden falder dens konverteringseffektivitet.

Multi-sammensatte solpaneler

Polycompound solpaneler er solpaneler, der ikke er lavet af et enkelt element halvledermateriale.Der er mange sorter undersøgt i forskellige lande, hvoraf de fleste endnu ikke er blevet industrialiseret, herunder følgende:
A) cadmiumsulfid solpaneler
B) galliumarsenid solpaneler
C) Kobber indium selen solpaneler

Ansøgningsfelt

1. For det første bruger solenergiforsyning
(1) Lille strømforsyning spænder fra 10-100W, brugt i fjerntliggende områder uden elektricitet såsom plateau, ø, pastorale områder, grænseposter og anden militær og civil elektricitet, såsom belysning, fjernsyn, radio osv.;(2) 3-5KW familietagsnettilsluttet elproduktionssystem;(3) Fotovoltaisk vandpumpe: til at løse dybvandsbrønddrikning og kunstvanding i områder uden elektricitet.

2. Transport
Såsom navigationslys, trafik-/jernbanesignallys, trafikadvarsels-/skiltelys, gadelys, forhindringslys i høj højde, trådløse telefonbokse til motorveje/jernbaner, uovervåget strømforsyning i vejklasse osv.

3. Kommunikations-/kommunikationsfelt
Solar uovervåget mikrobølgerelæstation, optisk kabelvedligeholdelsesstation, udsendelses-/kommunikations-/personsøgningsstrømsystem;Solcelleanlæg, lille kommunikationsmaskine, GPS-strømforsyning til soldater osv.

4. Petroleum, marine og meteorologiske felter
Katodisk beskyttelse solenergiforsyningssystem til olierørledning og reservoirport, liv- og nødstrømforsyning til olieboreplatform, marineinspektionsudstyr, meteorologisk/hydrologisk observationsudstyr mv.

5. Fem, familie lamper og lanterner strømforsyning
Såsom solar havelampe, gadelampe, håndlampe, campinglampe, vandrelampe, fiskelampe, sort lys, limlampe, energibesparende lampe og så videre.

6. Fotovoltaisk kraftværk
10KW-50MW uafhængig fotovoltaisk kraftværk, vindkraft (brænde) komplementært kraftværk, forskellige store parkeringsanlæg ladestation osv.

Syv, solcellebygninger
Kombinationen af ​​solenergiproduktion og byggematerialer vil få fremtidens store bygninger til at opnå selvforsyning med elektricitet, hvilket er en stor udviklingsretning i fremtiden.

Viii.Andre områder omfatter
(1) Understøttende køretøjer: solcellebiler/elbiler, batteriopladningsudstyr, bilklimaanlæg, ventilationsblæsere, kolde drikkekasser osv.;(2) solbrintproduktion og brændselscelle regenerativt elproduktionssystem;(3) Strømforsyning til udstyr til afsaltning af havvand;(4) Satellitter, rumfartøjer, rumsolkraftværker mv.


Indlægstid: 15. september 2022